På denne siden vil vi vise litt fra vår interessesfære .

    Da er far selv ferdig med sitt arbeid på arbeid på sjøen, og gått over i pensjonistenes rekker.  Nå blir det forhåpentligvis lettere for oss å disponere vår fritid sammen. Vi har de seneste årene skiftet mellom å være hjemme i Bugen , og på Lintjønnbu , hytta vår . Ovenfor Mo på Kyrksæterøra er det et meget fint turterreng med flere gode fiskevann . Det er også muligheter for jakt i sesongen for dette.

 Dette er områder hvor far selv tilbringer mye fritid , sammen med hundene og fiskestang , eller alene med hagla. Det å være hundeeier innebærer mange forpliktelser  ( kanskje også forsakelser ), men som selskap og kamerat på lange fjellturer , er en hund midt i blinken. For om høsten  i regn og blest , er det ikke like lett å lokke mor og barn ut i fjellet .

Mor selv , foruten å være mor , og stelle for mann og barn og hund , liker å holde på med strikking og maling av troll på forskjellige motiver. Dette er noe som har fått konsekvenser for hele familien , med fine strikkegensere og fine bilder på veggene , både i hus og på hytte . Det er egentlig rart at  hun får tid til alt .

Nå har hun også gjennomgått kurs for å bli hundeinstruktør, og vil nok etter hvert arrangere diverse hundekurs.  Konkurrerer for tiden med  Eros og Gaia i Rallylydighet.